Techniektrainingen

Vanuit de HWS Voetbalschool verzorgen wij verschillende techniektrainingen. Dit doen wij bij verschillende clubs in de regio Zutphen/Deventer/Apeldoorn. Wij verzorgen met onze enthousiaste trainers de techniektrainingen voor uw club waarbij wij training geven aan verschillende teams uit uw jeugdopleiding! 

Tijdens de techniektrainingen werken wij samen met de jeugdspelers aan hun individuele kwaliteiten. Dit doen wij aan de hand van een reeks trainingen, waarbij de techniek van de spelers centraal staat. Uiteraard hebben wij voor iedere vereniging een ander aanbod waardoor er optimaal spelplezier en ontwikkeling is bij de spelers!

Wilt u meer informatie over hoe wij de techniektrainingen bij uw vereniging in kunnen vullen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Samenwerking SV Colmschate '33

In augustus zijn wij een samenwerking gestart met SV Colmschate '33 voor het seizoen 2022/2023. Voor een aantal teams binnen de onderbouw van SV Colmschate '33 verzorgen wij techniektrainingen op de vrijdagavond. Zie bij de foto impressie hier onder hoe de techniektrainingen bij SV Colmschate '33 eruit zien: