Over ons

Wij Nick Horst en David van Walstijn zijn in augustus 2022 begonnen met de HWS Voetbalschool. Wij hebben samen deze voetbalschool opgericht, omdat wij het belangrijk vinden dat ieder kind aan leuke voetbalactiviteiten kan deelnemen waarbij er optimaal spelplezier is bij de deelnemers en er veel aandacht is voor individuele ontwikkeling. Wij denken dat wij met onze voetbalschool een brede doelgroep aanspreken, onze voetbalschool is dus echt voor iedereen!

Zie hier onder hoe het team van de HWS Voetbalschool er uit ziet. En maak kennis met onze enthousiaste trainers!


Ons team

Nick Horst

Nick Horst

Eigenaar/Trainer

Over Nick: Mijn naam is Nick Horst en ik kom uit Zutphen. Ik ben al meerde jaren voetbaltrainer en doe dit met veel plezier. Ik heb zelf een opleiding Sport en Bewegen afgerond en ben in het bezit van UEFA C Youth. Momenteel ben ik trainer van Warnsveldse Boys JO19-1 (hoofdklasse). Ik ben al een aantal seizoenen trainer bij Warnsveldse Boys, de club waar ik zelf ook al jarenlang voetbal. Ik heb de afgelopen jaren verschillende teams onder mijn hoede gehad, waaronder de JO19-1, JO17-1 en de JO15-1. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren ook bij verschillende voetbalscholen in de regio training gegeven.

David van Walstijn

David van Walstijn

Eigenaar/Trainer

Over David: Mijn naam is David van Walstijn en ik kom uit Deventer. Ik ben met veel plezier al meerdere jaren voetbaltrainer en zit momenteel in de 4e fase van de opleiding Sport en Bewegen bij Landstede in Zwolle. Ook ben ik in het bezit van UEFA C Youth. Ik ben momenteel trainer van WVF JO15-1 (divisie 6) en de Regioselectie Stedendriehoek/Salland MO16. Naast dat ik trainer ben loop ik dit seizoen ook als videoanalist stage bij de voetbal academie van PEC Zwolle. De afgelopen seizoenen heb ik verschillende teams bij SV Colmschate ’33 getraind. Ook ik heb in de afgelopen jaren bij een aantal voetbalscholen in de regio training gegeven.

Luuk Strijker

Luuk Strijker

Trainer

Over Luuk: Ik ben Luuk Strijker en ik woon in Deventer. Ik zit in het 1e jaar van de opleiding Sport en Bewegen bij Aventus in Apeldoorn. Ik voetbal zelf al jarenlang bij Sportclub Deventer. Momenteel ben ik trainer van de JO13-1 van Sportclub Deventer. Wij spelen momenteel in de 2e klasse. Dit is alweer mijn 3e seizoen als trainer. Ik ben 3 seizoenen geleden begonnen met het trainen van de JO9-4 en het seizoen erop heb ik de JO12-1 getraind. Momenteel ben ik dus de trainer van de JO13-1 van Sportclub Deventer.

Daan Pinkster

Daan Pinkster

Trainer

Over Daan: Ik ben Daan Pinkster, 19 jaar oud en ik woon in Deventer. Ik ben momenteel bezig met mijn UEFA C Youth trainersdiploma en ik volg de opleiding Sport en Bewegen bij Landstede in Zwolle. Ook voetbal ik bij SV Schalkhaar in de senioren. Ik ben momenteel trainer van SV Schalkhaar JO13-2 (1e klasse). Ik ben al een aantal jaar trainer, zo begon ik 4,5 jaar geleden bij de mini’s van SV Schalkhaar en ben ik 2 jaar lang met dit team meegegaan naar de JO8-1, JO9-1 en JO10-2. Daarna heb ik als stage de JO13-4 en JO13-5 getraind en sinds vorig seizoen ben ik de trainer van de JO13-2! Ook heb ik voor verschillende voetbalscholen in de regio training gegeven.

Bram Kieftenbelt

Bram Kieftenbelt

Trainer

Over Bram: Mijn naam is Bram Kieftenbelt en ik kom uit Olst. Zelf ben ik momenteel bezig met het behalen van een trainerscursus. Ik voetbal zelf in de JO19-1 van SV Colmschate. Momenteel ben ik trainer van SV Colmschate JO10-1 (hoofdklasse). Verder heb ik bij verschillende voetbalscholen in de regio techniektrainingen gegeven en ik ben ook keeperstrainer bij de Sallandse Keepersschool.

Koen Kroon

Koen Kroon

Trainer

Over Koen: Ik ben Koen Kroon, ik woon in Deventer en ik ga naar het Vlier. Ik voetbal zelf bij SV Colmschate in de JO17-1. Zelf heb ik de PupillenCursus bij de KNVB gevolgd en behaald. Ik ben momenteel zelf trainer van SV Colmschate ’33 JO9-2 (3e klasse). Dit is mijn 2e seizoen als trainer, vorig jaar ben ik begonnen met het trainen van de JO11-2 bij SV Colmschate (2e klasse). Daarnaast heb ik bij verschillende voetbalscholen in de regio techniektrainingen gegeven.

Liam van Elden

Liam van Elden

Trainer

Over Liam: Ik ben Liam van Elden en ik kom uit Warnsveld. Momenteel volg ik de opleiding Sport en Bewegen waar ik in het 3e jaar zit. Ook volg ik momenteel de cursus UEFA C Youth. Ik ben dit jaar zelf trainer van de JO12-1 (2e klasse) bij Warnsveldse Boys. Daarnaast ben ik dit seizoen bij deze club ook assistent van de JO17-1 (1e klasse) voor mijn UEFA C Youth. Dit is mijn 3e seizoen als trainer, vorig seizoen trainde ik bij Warnsveldse Boys de JO10-1 (2e klasse) en dat seizoen daarvoor bij Warnsveldse Boys de JO9-1 (2e klasse). Ook heb ik bij verschillende voetbalscholen in de regio training gegeven!